Op zondag 22 maart 2020 organiseert Inner Wheel De Kempen een
Kunst & Kitsch event i.s.m. Kempenmuseum De Acht Zaligheden.
U kunt uw verborgen schatten laten taxeren door drie gerenommeerde taxateurs; Mischo van Kollenburg, Jacob J. Roosjen en Floris van Wanroij . De taxaties starten om 13.00 uur – tot 16.30 uur.

Voorafgaand aan de taxaties kunt u genieten van de lezing van Jacob J. Roosjen over de veiling van het kunstbezit van Koningin Juliana. De lezing start om 12.00 uur (zaal open 11.30 uur).
De taxateurs hebben ruime ervaring en staan jaarlijks op kunstbeurzen zoals TEFAF, PAN en BRAFA.
De opbrengst van deze middag zal volledig ten goede komen voor Stichting De Opkikker. Deze stichting organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een chronisch ziek kind. Samen met de ouders, broers en zussen worden deze kinderen in het zonnetje gezet: de unieke Opkikkerwereld, waardoor de zorgen van ieder gezinslid even naar de achtergrond verdwijnen. Dromen worden realiteit!
Indien u verzekerd wilt zijn dat uw objecten getaxeerd worden, kunt u nu al kaarten bestellen. Dit kan door overmaking van de entree- en taxatieprijs op banknummer NL 29 RBRB 0778 1597 01 t.n.v. Inner Wheel De Kempen o.v.v. K & K uw naam. Uw kaarten zullen klaarliggen bij de entree van het museum.
Entree € 5,00
Taxatie € 2,00 per object (maximaal 3 objecten per persoon)

Inner Wheel De Kempen is een serviceclub waar het om betrokkenheid gaat op sociaal en persoonlijk gebied. Vanuit die betrokkenheid maakt zij zich o.a. sterk om goede doelen te steunen zoals Stichting De Opkikker!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.