Voorlopig gesloten

Kempenmuseum De Acht Zaligheden voorlopig gesloten. Wij volgen de richtlijnen die zijn uitgevaardigd rond het Coronavirus. De geannuleerde activiteiten zijn De Kunst en Kitsch middag (22 maart), de speciale middagen voor museumkaart houders op 18 en 26 maart, de Kunstmarkt (19 april) en de Kindermiddag (29 april).
Het allerbelangrijkste is nu de gezondheid van medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van Kempenmuseum De Acht Zaligheden. De sluiting is buitengewoon vervelend voor u als bezoeker of toerist maar vragen hiervoor uw begrip. Voor alle bezoekers geldt dat u volgende maand mogelijk weer van harte welkom bent in ons gezellige museum!
Ook alle geplande groepsreserveringen zijn wij helaas genoodzaakt te annuleren. Wij verzetten de reserveringen graag naar een ander moment. Voor meer info en reserveringen blijven wij bereikbaar via mail receptie@kempenmuseum.nl.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Entree

Volwassenen: € 6,50
Jongeren (12-18): € 2,50
Jeugd (<12): Gratis (onder begeleiding van een volwassene)
Museumkaart: Geldig
Meer informatie?Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur.
Zaterdag en zondag 13:00 -17:00 uur
Tijdens Feestdagen geopend vanaf 13:00 uur.
Gesloten met Carnaval op zaterdag, zondag en maandag. Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.


Nieuwsbrief

U kunt ook even bellen zodat wij u aan de lijst toevoegen.


Kempenmuseum
De Acht Zaligheden | Kapelweg 2 | 5521 JJ Eersel | www.achtzaligheden.nl  | receptie@kempenmuseum.nl   Tel: +31 (0)497 51 56 49