Voorlopig gesloten

Kempenmuseum De Acht Zaligheden voorlopig gesloten. Wij volgen de richtlijnen die zijn uitgevaardigd rond het Coronavirus. De geannuleerde activiteiten zijn De Kunst en Kitsch middag (22 maart), de speciale middagen voor museumkaart houders op 18 en 26 maart, de Kunstmarkt (19 april) en de Kindermiddag (29 april).
Het allerbelangrijkste is nu de gezondheid van medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van Kempenmuseum De Acht Zaligheden. De sluiting is buitengewoon vervelend voor u als bezoeker of toerist maar vragen hiervoor uw begrip. Voor alle bezoekers geldt dat u volgende maand mogelijk weer van harte welkom bent in ons gezellige museum!
Ook alle geplande groepsreserveringen zijn wij helaas genoodzaakt te annuleren. Wij verzetten de reserveringen graag naar een ander moment. Voor meer info en reserveringen blijven wij bereikbaar via mail receptie@kempenmuseum.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Entree

Volwassenen: € 5,00
Jongeren (12-18): €2,50
Jeugd (<12): Gratis
Museumkaart: Geldig
Meer informatie?Openingstijden

Vanaf 1 juli 2020 is het museum geopend van 12:30 - 17:00 uur op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Vanaf 16 juli is de horeca geopend.


Nieuwsbrief

U kunt ook even bellen zodat wij u aan de lijst toevoegen.


Kempenmuseum
De Acht Zaligheden | Kapelweg 2 | 5521 JJ Eersel | receptie@kempenmuseum.nl   Tel: +31 (0)497 51 56 49