Skip to main content
Doe ook mee!

Fotowedstrijd

Wil jij graag een keer bij ons exposeren?

Het Kempenmuseum in Eersel schrijft een fotowedstrijd uit geïnspireerd door de huidige tentoonstelling Gaston Remery – de magie van de fotograaf en zijn camera. 

 Remery trok er op uit om het leven in de Kempen van de 20e eeuw vast te leggen op prachtige zwart-wit beelden. Nu daagt het Kempenmuseum u uit om het hedendaagse leven in de Kempenregio op een mooie manier vast te leggen. Het maakt niet uit of u een professionele fotograaf bent of gewoon graag foto’s maakt, iedereen kan meedoen aan deze wedstrijd.

Opdracht:

 Maak een drieluik van het huidige Kempische leven. We zien graag één portret van een kempenaar, één stilleven/ interieur en één foto van het landschap/dagelijks-leven. 

Prijs: 

De winnende serie wordt tentoongesteld en de winnaar krijgt daarnaast de gelegenheid in het Kempenmuseum een expositie in te richten met eigen werk.

 Voorwaarden:
– Deelnemen kan vanaf twaalf jaar.
– De deelnemer heeft de foto zelf gemaakt.
– Het is een drieluik van foto’s gemaakt in de Kempenregio.
– Bij alle foto’s wordt beschreven wie/wat/waar te zien is.
 – Geportretteerden hebben toestemming gegeven voor het insturen van de foto.
– De deelnemer geeft toestemming aan het Kempenmuseum om de ingezonden foto’s online en in het museum te tonen met naamsvermelding van de maker. 

Foto’s vóór 1 augustus 2024 insturen naar conservator@kempenmuseum.nl voorzien van uw contactgegevens. Op 5 augustus wordt de winnende serie onthuld in het museum. Vragen en contact: conservator@kempenmuseum.nl

Bekijk hieronder het fotoalbum
van Gaston Remery