Agenda

Evenement details:

 • zo
  24
  sep
  2017

  Zalig Food Festival

  Zondag 24 september 2017 organiseert Kempenmuseum De Acht Zaligheden opnieuw haar jaarlijkse #Natuurmarkt. Dit jaar niet meer de Natuurmarkt maar het Zalig Food Festival. In 2016 hebben we een eerste stap gemaakt in de richting van een Food festival.

  De ‘vergeten’ groeten uit de museummoestuin stonden hierbij centraal. Ook waren er al enkele deelnemers die hun producten ‘live’ verkochten om te proeven. Dat willen we dit jaar verder uitbreiden met meer bijzondere regionale producten. Een generale repetitie voor 2018 als Noord Brabant de “Europese Regio van Gastronomie” is.

  Hopelijk wilt u samen met ons dit jaar het Zalig Food Festival al op de kaart zetten. Een heerlijke zondag in de mooiste museumtuin van de Kempen. Waar Food hand in hand gaat met kunst, cultuur en natuur. Het museum voegt er nog wat muzikaal vermaak aan toe en zorgt voor de koffie en thee en waar nodig voor een marktkraam. Heeft u ook iets aan te bieden wat bij dit festival zou passen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info. U kunt even bellen (0497-515649) of een mailtje sturen  evenementen@achtzaligheden.nl