DONATEUR WORDEN

Als Donateur of Sponsor draagt u het museum een warm hart toe en beleef je meer. Wilt u het museum, georganiseerde lezingen, exclusieve rondleidingen en de tuin regelmatig bezoeken of heeft u interesse in onze wisseltentoonstellingen, dan heeft donateur worden vele voordelen. U kunt al donateur worden vanaf slechts € 35,= per jaar!

Onze donateurs zijn ondergebracht in een aparte stichting: “Stichting Vriendenkring Museum De Acht Zaligheden”  Deze stichting verzamelt gelden om het museum in stand te houden en te verbeteren. Er worden geen gelden ter beschikking gesteld voor de exploitatie.

Een aantal voordelen van het donateurschap op ’n rij:

  • Donateurs ontvangen, na betaling van de bijdrage van minimaal € 35,=, in januari  een donateurskaart die een heel kalenderjaar geldig is voor het Kempenmuseum de Acht Zaligheden.
  • Donateurs kunnen in gezelschap van één introducé onbeperkt het museum bezoeken.
  • Ook de toegang bij evenementen van het Museum is gratis.
  • Jaarlijks wordt, in het begin van het jaar, een donateurs bijeenkomst georganiseerd met informatie over de gang van zaken betreffende het museum,  mededelingen van nieuwe tentoonstellingen en een speciale lezing.
  • Op persoonlijke aanvraag via de website van het museum ontvangt u de  digitale nieuwsbrief van het museum. Hierdoor wordt u steeds op de hoogte gehouden van evenementen tentoonstellingen en acties.
  • Uw donatie is aftrekbaar voor uw aangifte inkomstenbelasting.  Ons museum is door de belastingdienst aangewezen als een culturele ANBI instelling, hetgeen betekent dat uw gift voor 125% aftrekbaar is.

Alle persoonlijke gegevens zullen worden behandeld conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Word donateur van Stichting Vriendenkring Museum De Acht Zaligheden   

E-mailadres*

Wilt u info ontvangen over tentoonstellingen en evenementen?

JaNee

Ik word graag: