Dit arrangement start met een bezoek aan Kempenmuseum De Acht Zaligheden te Eersel gevolgd door een prachtige fiets/autoroute langs verzets-, herdenkings- en bevrijdingsmonumenten, die overal in de Kempen na de oorlog zijn opgericht.
Een aantal van deze monumenten zijn opgenomen in een mooie fiets/autotocht. De rit, met een duidelijke routebeschrijving van ongeveer 30 km, gaat van Kempenmuseum De Acht Zaligheden te Eersel, via Duizel, Hoogeloon, Casteren, Netersel, Bladel en Reusel naar Museum De Bewogen Jaren in Hooge Mierde.

 • Aankoop van het arrangement uitsluitend bij Kempenmuseum De Acht Zaligheden
 • Prijs € 10,- per deelnemer en geeft recht op entree voor beide musea en de beschrijvende fiets/autoroute
 • Kinderen € 5,-
 • Arrangement loopt van 31 aug. t/m 30 november 2019
  “Museum De Bewogen Jaren” is geopend van donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 u.
  Van maandag t/m woensdag zijn ze gesloten. Museum De Bewogen Jaren hoeft niet op dezelfde dag nog bezocht te worden. Dat kan ook op een later moment, maar wel vallend binnen de arrangementsperiode.- Museumkaart is geldig. De museumkaarthouder betaalt € 3,- voor de route en laat de museumkaart bij Kempenmuseum scannen
 • De door Kempenmuseum De Acht Zaligheden verstrekte routebeschrijving geldt als entreebewijs voor Museum De Bewogen Jaren. Boeken kan via receptie@kempenmuseum.nl of telefonisch via 0497-5156492 thoughts to “Museumtoer 75 jaar bevrijding

 • Antonis

  Beste.
  Ik heb van mijn opa nog timmermans gereeschap waar ik afstand wil doen
  Weggooien vindt ik zonde.
  Kun u zijn materiaal toevoegen aan u
  Collectie?
  Het materiaal is min 140 jaar oud.
  Gr Jos Antonis

  Beantwoorden
  • Riny Bullens

   Beste Jos,
   Allereerst onze welgemeende excuses voor mijn late bericht. Dit is niet onze normale gang van zaken. Wij hebben echter genoeg gereedschap in onze collectie.

   Beantwoorden

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.