Praktische informatie

mk_banner_museum-site_blauw_large rectangle
Bestel hier uw museumkaart.

KEMPENMUSEUM DE ACHTZALIGHEDEN
KAPELWEG 2
5521 JJ EERSEL
Tel. 0497-515649
info@achtzaligheden.nl

TOEGANGSPRIJZEN
  • kinderen tot en met 14 jaar (onder begeleiding) gratis, behalve bij arrangementen
  • jeugd en volwassenen vanaf 15 jaar € 4,00
  • museumkaarthouders hebben gratis toegang, behalve bij arrangementen
OPENINGSTIJDEN
  • Het museum is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, op zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.
  • Het museum is het gehele jaar geopend m.u.v. Carnaval (Zaterdag en Zondag), 1ste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
  • Op 1ste en 2de Paasdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, 5 mei, 1ste en 2de Pinksterdag en 2de Kerstdag zijn wij geopend van 13:00 – 17:00 uur.
EXTRA
  • Op afspraak is een rondleiding door het museum met gids mogelijk. Kosten: € 2,00 pp. Een groep bestaat uit minimaal 8 personen.
  • Voor slechts € 2,00 p.p. kunt u zelf een sigaar maken waarbij u wordt geholpen door een vrijwilliger. Hierbij geldt ook een minimum aantal van 8 personen.
  • Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij ook een heerlijke lunch verzorgen op ons museum. Onze standaard lunch kost slechts € 7,95 (eventueel uit te breiden met kroket en/of soep). U dient uiteraard vooraf te reserveren.
STEUN ONS MUSEUM

Uiteraard kunt ook u ons museum steunen ! klik hier voor meer informatie.

SPECIALE VOORZIENINGEN

Het museum, alle bijgebouwen en de tuin zijn rolstoel-toegankelijk. Ook is er een invalidentoilet aanwezig. Tevens zijn er 2 rollators en een rolstoel ter beschikking. Deze kunnen worden gereserveerd. Het museum is voorzien van een lift, zodat ook de museale zolder voor iedereen toegankelijk is. Er is geen invalidenparkeerplaats ter beschikking. Maar als u even belt dan helpen wij u graag met het parkeren; er zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kinderwagens mogen het museum in, rugdragers en rugzakken dienen in bewaring te worden gegeven bij de receptie. Honden zijn, mits aangelijnd, welkom.

BEREIKBAARHEID

Eersel ligt twintig kilometer ten zuiden van Eindhoven aan de A67. Er is een busverbinding met Eindhoven en Tilburg. Vanuit Eindhoven neemt u  buslijn 19 naar Eersel, reistijd ongeveer 40 minuten. Vanuit Tilburg neemt u  lijn 143 naar Reusel. Daarna met de 319 naar Bladel en vanuit Bladel met lijn 19 naar Eersel. Reistijd ongeveer 70 minuten. De bushalte is dichtbij het museum (Voortseweg Eersel). Als u de bus uitstapt gaat u linksaf richting huisnr. 25. Een stukje verder vindt u ons museum aan de linkerzijde (in de bocht). U bent van harte welkom!

Toegankelijkheidsinformatie