Evenement details:

 • zo
  09
  dec
  2018

  Kerstmis in en om het museum

  De dagen zijn al flink aan het korten, de nachten worden kouder. Kortom de donkere dagen voor Kerst zijn in aantocht. Daarom is Kempenmuseum De Acht Zaligheden alweer druk bezig met de voorbereidingen voor zondag 9 december. Op deze dag wordt er weer gezellig uitgepakt met allerlei activiteiten, geheel in het teken van Kerstmis.

  Met een waterballonnetje, olijfzeep en een beetje wol maakt u in een vloek en zucht een prachtige, unieke kerstbal. Tenminste … met enige oefening tijdens een heuse workshop.
  Heeft u nog inspiratie nodig voor het kerstdiner? Kom dan luisteren naar de lezing over hoe je "Brabants lekkerste worstenbroodje maakt" of kom smikkelen van een heerlijk kerstproeverij…
  Dit zijn enkele activiteiten die onze vrijwilligers op touw hebben gezet voor 9 december. Om het geheel gezellig aan te kleden hebben we al diverse standhouders kunnen strikken.
  Echter, wij willen u ook een kans geven om uw leuke, creatieve kerstspullen aan iedereen te laten zien. Dus maakt u kerstkaarten, kerststukjes, kerstmutsen, kerstgedichten, kerstschilderijen, kerst…….????? Neem contact met ons op en we maken er samen een leuke dag van. Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Voor meer info en/of aanmeldingen kunt u een mail sturen naar evenementen@kempenmuseum.nl of op dinsdagmorgen even bellen met 0497-515649. Wij horen graag van u!