Evenement details:

 • zo
  09
  dec
  2018

  Kerst in en om het museum

  Vanaf het moment dat u door de poort loopt, voelt u de gezellige kerstsfeer in Kempenmuseum De Acht Zaligheden.
  De vrijwilligers hebben wederom hun beste beentje voorgezet om er iets moois van te maken.

  Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is er een gevarieerd aanbod aan stands in de Museumtuin. Zo wandelt u langs diverse gezellige kramen, van hoge kwaliteit en ieder met een eigen, uniek aanbod; kerstkransen, handgemaakte kerstdecoraties, handgeschilderd porselein, ambachtelijke pennen …..nog veel meer!
  Tijdens het struinen verbrandt u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de eetkraam, die tal van lekkers biedt. Terwijl u nipt aan een welverdiend glaasje glühwein kunt u smikkelen van de kerstproeverij. Voor de kids worden heerlijke oliebollen gebakken en samen kunt u genieten van een optreden van het Kempisch Kamerkoor. Onder leiding van Cees Wouters verzorgen zij, meerdere malen deze middag, een prachtig, sfeervol kerstoptreden. Natuurlijk mag de Kerstman himself niet ontbreken. Ga met hem op de foto…leuk voor een kerstkaart!
  In het Speulhuis kan er de gehele dag geknutseld worden; kerstballen of theelichthouders vilten, kerstballen pimpen en er kunnen kerststukjes worden gemaakt. Leuk voor jong en oud!
  Altijd al willen weten hoe het lekkerste worstenbroodje van Brabant wordt gemaakt? Kom dan luisteren naar de lezing van de vakman van de First Class Bakery.
  Zoals u ziet, volop activiteiten om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen. Wij zien u graag op 9 december!

  De poorten gaan open om 11:00 uur en we sluiten om 17:00 uur.
  De entree is slechts € 2,00.