Agenda

Evenement details:

 • zo
  07
  mei
  2017
  zo
  09
  jul
  2017

  Patsj Boem

  Rammelen, klangelen, jengelen en bengelen, het museum barst de komende tijd van muziek en geluid. Beeldend kunstenaar Ad van Aart presenteert zijn wel heel bijzondere muzikale installaties. Van 7 mei t/m 9 juli mag u er zelf mee aan de slag!

  In 2015 wilde Ad van Aart weer eens van zich laten horen, en wel in de letterlijke zin van het woord. Hij creëerde een reeks gesofisticeerde tafelbellen, gemaakt van allerhande materialen uit kerken, boten en poetskasten. Al snel had hij de smaak te pakken en werden zijn ontwerpen groter en groter. Kelken werden orgelpijpen en belletjes werden hamers. Alledaagse voorwerpen werden omgetoverd tot bijzondere muziekobjecten. Ze toeteren, blazen en bellen en zijn allemaal prachtig en tot in detail afgewerkt.

  Laat u verrassen in deze surrealistische muziekwinkel van bijzondere objecten, die u mag aanraken en bespelen. 10 minuten muziek maken met deze eigenaardige vondsten en gegarandeerd dat u vrolijk en opgewonden het museum verlaat! Wellicht ontdekt u hier ook uw eigen muzikale kwaliteiten en ontstaan er nieuwe initiatieven die de wereld versteld doen staan…